Brenda Stork
06-15442046

Miranda van Gelderen
06-23367997

Charon Abcoude

Beurs: Duurzaamheid tot in de Eeuwigheid in maart 2014

“Bewust Leven – Bewust Sterven”

OP 28, 29 EN 30 MAART 2014

DE LENTE-, TUIN- EN WOONBEURS IN DE HAARLEMMERMEER OP HET EXPO TERREIN.

Tijdens de lente-, tuin- en woonbeurs in de Haarlemmermeer op 28, 29 en 30 maart a.s. zal  CHARON Uitvaartbegeleiding een geheel nieuw concept uitrollen: Van Duurzaamheid tot in de Eeuwigheid – “Bewust Leven ~ Bewust Sterven”.

Het thema dood wordt steeds meer bespreekbaar, maar nog te veel mensen zien de uitvaart als een ver-van-hun-bed-show, en denken dat zij onsterfelijk zijn of laten het afscheid aan hun nabestaanden over, die soms met hun handen in hun haar zitten.

Dit evenement zal zich in combinatie met de Lente-, Tuin- en Woonbeurs en het GaafGroen Paviljoen op de bewust levende mensen richten: zij zijn bezig met energiebesparing, met het klimaat, helpen in derde wereld landen vrouwen, mannen en kinderen aan een menswaardig bestaan en gaan zorgvuldig  met hun lichaam en leefomgeving om. Deze mensen zullen, denken wij, ook bewust met hun sterven om willen gaan!

Ook in uitvaartland denken steeds meer mensen aan de toekomst van onze planeet in het algemeen en in het bijzonder aan de toekomst van onze kinderen. Voor ons gevoel horen hier niet alleen fair-trade-kisten en -milieuvriendelijke urnen, maar ook b.v. rouw- en stervensbegeleiding en alle mensen, die vanuit hun hart leven en werken erbij.

Spreekt dit concept je aan, dan nodigen wij je van harte uit om je in te schrijven voor deze bijzondere dag. Dit meerdaagse evenement vindt plaats op:

Vrijdag                 28 maart 2014                   11:00 tot 21:00 uur 


Zaterdag              29 maart 2014                    10:00 tot 17:00 uur 


Zondag                 30 maart 2014                   10:00 tot 17:00 uur

In de Expo Haarlemmermeer

Voor de kosten en het inschrijfformulier klik op onderstaande link:

Inschrijfformulier LTWB Expo Haarlemmermeer – Duurzaamheid – Eeuwigheid

Voor vragen mail ons via: mail@duurzaamheideeuwigheid.nl

Hartelijke groet,

De dames van Charon