Brenda Stork
06-15442046

Miranda van Gelderen
06-23367997

Charon Abcoude

Links

Diversen

Anneke Bosma voor uw afscheidsfotografie In mijn fotografie laat ik graag zien dat er naast het verdriet ook zulke mooie, waardevolle momenten zijn die zo prachtig te vangen zijn in blijvende beelden.

Mozaiekstudio Grafmonument een persoonlijke herinnering aan uw dierbare. Op uw wensen en verhalen gebaseerd. Voor ieder een uniek ontwerp.

Licht en geluid Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur en verzorging van complete licht, geluid en video producties.

Video opname Veel mensen kunnen zich belangrijke details van een uitvaart vaak niet meer herinneren. Ontzettend jammer, want juist deze details maken het afscheid persoonlijk en spelen een belangrijke rol in de rouwverwerking.

Boutique des Fleurs staat als bloemist voor vakmanschap, creativiteit, kwaliteitsprodukten en service.

Urnen Handgemaakte urnen van keramiek.

Asverstrooiing  per heliumballon (Hengelo)

Asverstrooiing per heliumballon (Den Haag)

Marsmelody Marsmelody heeft als missie uitvaartmuziek bijzonder te maken door sfeervolle live uitvoeringen van favoriete popmuziek die anders van cd wordt gedraaid.

Johannes Hospitium veilig, gastvrij en professioneel.

Een persoonlijk gedenkteken verdient aandacht en zorg.

De dag van de uitvaart gaat vaak in een roes voorbij, voor mooie herinneringen neem contact op met Elisabeth

Algemene informatie over Uitvaartverzekeringen. De verzekeraar maakt afspraken met uitvaartondernemingen, maar toch bent u zelf vrij om te kiezen.

Vervoer

Marcel Bakkum verzorgt rouwvervoer voor uitvaartondernemingen.

Loopkoets De Loopkoets® is er om die speciale functie te vervullen zodat nabestaanden zelf hun dierbare kunnen begeleiden. Nabestaanden lopen ernaast.

Uitvaartbus De uitvaartbus is bijzonder geschikt voor een persoonlijke en intieme invulling van de uitvaart.

Uitvaartkisten

Akidia Uitvaartkisten maakt massief houten kisten betaalbaar.

Capulus Geef de uitvaart een persoonlijk karakter door ons uitgebreide assortiment aan kisten.

DZU is leverancier van o.a. de diamantkist

Green Coffins is leverancier van stijlvolle en prachtige Fair Trade Groene Uitvaartmanden

Hans Denijs Wilt u nu een kist waarin een speciale hoofdgedachte is verwerkt? Een speciaal ontwerp of een decoratief landschap waar u dierbare veel van houdt?

Radbout Spruit handgemaakt, toegankelijk, milieuvriendelijk.

Henk Boerland

Zavadi uitvaartkisten zijn uniek en onderscheiden zich door toepassing van in het oog springende katoenen stoffen voorzien van een zachte, gewatteerde tussenlaag

FAIR coffins FAIR coffins wil de aarde en de bestaande natuur beschermen voor nu en voor toekomstige generaties. Dit middels het ontwikkelen, produceren en verkopen van 100% ecologische & CO2 neutrale uitvaartkisten uit gerecyclede en biologisch afbreekbare materialen.

In een lijkwade gewikkeld is een overledene toenaderbaar, dichtbij en zacht. Dit maakt het nemen van afscheid persoonlijker.

Afscheidslocatie

Dorpskerk Abcoude een mooie plek voor de afscheidsviering, ook zonder kerkelijke achtergrond.

Boerderij Langerlust is een unieke locatie in Amsterdam waar een intiem afscheid gehouden kan worden. Wat Boerderij Langerlust nog specialer maakt, is hun missie. Zij geven mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een nieuwe kans door hen op te leiden.

Heemparkhuisje Bij het best bewaarde geheim van het Amsterdamse Bos, het Vogeleiland, staat een heerlijk huis. Dit huis is geschikt voor 24 personen. Het buitenterrein is geschikt tot 75 personen. Vanwege de rustige en idyllische ligging is deze locatie geschikt voor intieme bijeenkomsten zoals uitvaarten.