Brenda Stork
06-15442046

Miranda van Gelderen
06-23367997

Charon Abcoude

Troostdag Heiloo 1 juni 2013

Sinds 2007 organiseert Gijsje Teunissen de Troostdag voor nabestaanden.

Deze dag is voor iedereen die samen met anderen wil stilstaan bij het leven van hun dierbare overledene. Gijsje wil bezoekers graag een veilig en warm gevoel geven, samenhorigheidsgevoel laten beleven en herkenning voor hun – soms heftige – gevoelens. Ontmoetingen van mens tot mens staan op deze dag centraal.
Stichtingen, kunstenaars en kleine bedrijven met helpende handen en luisterende oren ontvangen bezoekers graag in hun ‘huiskamertjes’. Geen marktkramen, maar knusse, gezellig ingerichte, kleine huiskamertjes, waar je even je verhaal mag vertellen, informatie kan krijgen over rouwverwerking of een heerlijke massage mag ontvangen.
Ook dit jaar zal medium Else Marianne aanwezig zijn om via kennis uit de Andere Wereld vragen te beantwoorden m.b.t. het overlijden of de overledene. Troost en uitleg uit de Andere Wereld kan helend werken in de periode van verlies en rouw.
Gijsje nodigt iedereen van harte uit om een foto van zijn of haar dierbare mee te nemen en op de herinneringstafel in het licht zetten.

Voor meer informatie klik hier