Brenda Stork
06-15442046

Miranda van Gelderen
06-23367997

Charon Abcoude

20 juni 2015 Troostdag Abcoude

Op 20 juni aanstaande organiseert Charon Uitvaartbegeleiding Abcoude haar 1e Troostdag voor nabestaanden. Locatie: ’t Trefpunt, Kerkstraat 23 te Abcoude.

Deze middag is voor iedereen die samen met anderen wil stilstaan bij het leven van hun dierbare overledene. Miranda en Brenda willen bezoekers graag een veilig en warm gevoel geven, saamhorigheidsgevoel laten beleven en herkenning voor hun – soms heftige – gevoelens. Ontmoetingen van mens tot mens staan op deze dag centraal.

Je treft gezellige aangeklede tafels, waar je even je verhaal mag vertellen, informatie kan krijgen over rouwverwerking of een klein troostboeketje kan maken.

Tevens is de R.K. Geloofsgemeenschap HH Cosmas en Damianus aanwezig zij geven vanuit de gelovige en rooms-katholieke traditie aan parochianen en aan nabestaanden van mensen die vanuit de geloofsgemeenschap uitgeleide zijn gedaan nazorg en nabijheid. Ook OnceUponaTree staat er met een prachtig en symbolisch troostcadeau.

En Paula Lemmen zal aanwezig zijn voor een Integer Mediumconsult (indien gewenst contact met overledene).

Miranda en Brenda nodigen iedereen van harte uit om een foto van zijn of haar dierbare mee te nemen en de foto op de herinneringstafel in het licht te zetten.

Voor kinderen is een speciale kinderhoek waar zij iets moois kunnen maken.

De middag zal tevens in het teken staan van muziek, Marsmelody raakt de gevoelige snaar.

De dag wordt om 16.00 uur afgesloten met een hapje en een drankje.

Iedereen is welkom op deze dag, dus ook nabestaanden van uitvaarten die niet door Charon zijn begeleid.

Houdt de website www.troostdag-abcoude.nl in de gaten voor de laatste informatie.